Bewonersbijeenkomsten energiegebruik – Weesp

Versa Welzijn in Weesp heeft twee bewonersbijeenkomsten gehouden om huurders te informeren over de huur van zonnepanelen en energiegebruik. Dit hebben we gedaan samen met huurdersvereniging ‘de Vechtstroom’, de energiecoachtes van WeespDuurzaam en de firma Iederzon (zonnepanelen).

Het waren twee geslaagde bijeenkomsten. Omdat de gasprijzen op dit moment erg aan het stijgen zijn, is het voor huishoudens zeer belangrijk om hun energieverbruik zo laag mogelijk te houden.
Na de plenaire presentaties konden de bezoekers hun gerichte vragen stellen aan de medewerkers van de firma Iederzon. Zo konden zij precies laten berekenen wat hun financiële voordeel op hun energierekening zou bedragen. Aan de tafel van de energiecoaches werden bezoekers geïnformeerd hoe je met relatief kleine gedragsveranderingen en met kleine energiebesparende producten de rekening kan verlagen.

Wilt u weten hoe Versa Welzijn u kan helpen bij energiebesparing? Kijk dan eens op versawelzijn.nl/energietransitie of neem contact op met:

Jerrel Oron, Opbouwwerker Duurzaamheid/Energietransitie, joron@versawelzijn.nl, 06 82 86 04 23

Kunnen wij je helpen?