25 mei Alzheimercafé Huizen/BEL

We houden het café op donderdag 25 mei in plaats van op de ons vertrouwde 3e donderdag van de maand waarop dit jaar Hemelvaartsdag valt. We wijken dus 1 keer uit naar de donderdag daarop.

Het onderwerp deze keer is: Mogelijkheden van vakanties voor mensen met geheugenproblemen of dementie en hun mantelzorgers.  

Vaak een dilemma: kunnen we nog wel vakantie, redden we dat nog wel? Kunnen we dat nog wel op onze oude vertrouwde manier doen? Of moeten we dat op andere manier invullen? En wat zijn dan de mogelijkheden voor ons? Is ontspanning ook op een andere manier mogelijk? Waar lopen we tegen aan, wat zijn de struikelblokken?
                                                                                                       
Kees Schipper, werkzaam bij het “Vakantiebureau” in Leusden, vertelt u over de mogelijkheden, ook in uw situatie. Zijn advies is in ieder geval: Kijk wat wel nog kan… Misschien niet meer precies zoals het vroeger ging, maar wellicht wel op een andere manier. 

De inloop is zoals gewoonlijk vanaf 19.00 uur, we eindigen de avond ca. 21.00 uur 

Adres: Brassershoeve, Waterstraat 2, 1271 RP Huizen 

Nadere informatie over deze avond kunt u zo gewenst verkrijgen bij Hella Könings, tel: 06-18202249. Of per email: hella.konings@kingarthurgroep.nl

Geen vervoer? Neem bijtijds contact op met de belbus van Versa Welzijn in Huizen, tel: 035-5288266. 

U bent van harte welkom.