Meedoen en ontmoeten

Sociale contacten zorgen ervoor dat bewoners zich thuis voelen in hun wijk en dat ze bij elkaar terecht kunnen voor hulp. Versa Welzijn heeft diverse projecten om te zorgen dat iedereen mee kan doen in zijn wijk. Ook zorgen we ervoor dat mensen elkaar ontmoeten.

Inloop in de wijk

U kunt altijd binnenlopen in onze wijkcentra voor een kopje koffie of thee of een praatje. Ook zijn er speciale koffie-inlopen.

Samen eten

In diverse wijkcentra is er de gelegenheid om samen met anderen van een maaltijd te genieten.

Tijd voor Meedoen

Tijd voor Meedoen reikt mensen een hand aan om mee te doen in de samenleving. Mensen met sociale overwaarde, mensen met ideeën en mensen die iets vragen of zoeken worden bij elkaar gebracht. Zo krijgen burgerintiatieven vorm.

Vrije tijd, blije tijd

Onder de naam Vrije Tijd, Blije Tijd organiseert Versa Welzijn activiteiten voor volwassenen (en jongeren) met een beperking, van kookcursussen tot  een dartgroep.

Om de hoek activiteiten

Om de hoek activiteiten zijn laagdrempelige inloop- en ontmoetingsactiviteiten voor iedereen die psychische problemen heeft (gehad).

GGZ-inloop – Hilversum

Dagelijkse inloop voor mensen met een GGZ-achtergrond.

Het Gooi Leeft – Naarden

Het project ‘Het Gooi Leeft!’ is bedoeld om ouderen in Naarden te ondersteunen in het zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

Gewoon durven vragen – Hilversum

Versa Welzijn brengt vraag en aanbod van buurtbewoners in de wijk Hilversum Oost bij elkaar via het project “Gewoondurvenvragen“.

Groene verbinding – Huizen

De Groene Verbinding omvat een aantal moestuinen in Huizen waar buurtbewoners samen kunnen tuinieren.

 

 

 banner-blauw-vervolgpagina-170x200


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.