Peuterspeelzalen

Versa Welzijn heeft peuterspeelzalen verspreid over verschillende gemeentes en wijken. Elke peuterspeelzaal heeft een eigen identiteit en legt een andere accenten (bijvoorbeeld Montessori, Christelijke insteek, kunstzinnige stijl).

Kom meer te weten over peuterspeelzalen Bussum, peuterspeelzalen Hilversum, peuterspeelzalen Weesp of peuterspeelzalen Huizen.

Of lees verder over de peuterspeelzalen van Versa Welzijn in het algemeen. Meer informatie over peuterspeelzalen.

Hieronder antwoorden op veel gestelde vragen:

1) Wanneer is de peuterspeelzaal weer geopend?
Sinds 11 mei zijn we weer geopend. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.  
De Peuterspeelzaaladministratie is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9 uur tot en met 13 uur via telefoonnummer 035-5485959 of via de mail: peuterwerk@versawelzijn.nl

2) Er is geld van mijn rekening geïncasseerd, klopt dit?
Ja, dit klopt.
Het verzoek van de overheid is om deze rekeningen te betalen. Iedereen krijgt deze ouderbijdragen terug.
De ouders die recht hebben op kinderopvang zullen de ouderbijdragen, verminderd met de al ontvangen kinderopvangtoeslag, via de Sociale verzekeringsbank terug krijgen. De planning is dat dit in juni of juli zal worden uitgekeerd.
Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, krijgen de ouderbijdragen terug via de gemeente. Zodra bekend is op welke wijze de gemeente dit gaat organiseren, zullen wij u hierover informeren.

3) Ik heb een factuur ontvangen, moet ik deze betalen?
Ja, deze dient u te betalen.
Het verzoek van de overheid is om de facturen te betalen. Iedereen krijgt deze ouderbijdragen terug.
De ouders die recht hebben op kinderopvang zullen de ouderbijdragen verminderd met de al ontvangen kinderopvangtoeslag via de Sociale verzekeringsbank terug krijgen. De planning is dat dit in juni of juli zal worden uitgekeerd.
Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, krijgen de ouderbijdragen terug via de gemeente. Zodra bekend is op welke wijze de gemeente dit gaat organiseren zullen wij u hierover informeren.

4) Ik wil de peuterspeelzaal opzeggen, kan dit?
Ja, dat kan.
Bij opzegging geldt de standaard opzegtermijn van 1 maand vanaf datum van opzegging, gedurende die maand bent u verplicht te betalen.
Wij ontvangen dan graag een schriftelijk bevestiging per mail met naam en geboortedatum kind, reden opzegging. Deze kunt u mailen naar peuterwerk@versawelzijn.nl.  

5) Er wordt een verkeerde ouderbijdrage berekend?
Indien u van mening bent dat wij een foutieve ouderbijdragen berekenen, adviseren wij u:
a) Indien u alleenstaand bent uw inkomensverklaring in te leveren, ook als u niet werkt
b) Indien u niet alleenstaand bent, van u beiden een inkomensverklaring in te leveren, ook als een van u beiden of u beiden niet werkt.
Mochten er bijzonderheden / veranderingen zijn rondom uw inkomen / uitkering, vermeldt dit dan. Indien mogelijk kunnen wij hier dan rekening mee houden, bij de te berekenen ouderbijdrage.