Opvoedingsondersteuning

Heeft u vragen over de aanpak van de opvoeding van uw kind(eren) en zoekt u hulp bij de opvoeding? Zit u met een specifiek probleem met uw kind en wilt u daar een oplossing voor? Of misschien wilt u meer leren over opvoeden in het algemeen en met anderen van gedachten wisselen over vragen waar u tegenaan loopt?

Hulp opvoeding

U kunt met uw vragen of ideeën terecht bij de sociaal werkers van Versa Welzijn. Versa Welzijn kan u op verschillende wijze ondersteunen bij de opvoeding.

Versa Welzijn werkt met Triple P, dat staat voor Positief Pedagogisch Programma. Triple P is een ondersteuningsprogramma voor ouders met als doel de opvoeding van kinderen gemakkelijker en plezieriger te maken.

Kort adviesgesprek
Het Kort Adviesgesprek is een snelle manier om advies te krijgen over de basisstrategieën van Positief Opvoeden. In een persoonlijk gesprek van maximaal een half uur bespreekt u het gedrag van uw kind dat u graag zou willen aanpakken. U bespreekt de mogelijke oorzaken van het gedrag en neemt suggesties door met de sociaal werker om thuis aan de slag te gaan. Zo eenvoudig kan het zijn!

Positief opvoeden advies – Hulp bij alledaagse opvoedproblemen
Positief Opvoeden Advies is een snelle manier om persoonlijke ondersteuning te krijgen voor dat ene opvoedprobleem bij uw kind dat u niet onder de knie krijgt. In ongeveer 4 sessies van een half uur bespreekt u samen met de Positief Opvoeden adviseur de mogelijke oorzaken van het gedrag en werkt u met een stappenplan aan de gewenste verandering. U krijgt een tipsheet mee naar huis ter ondersteuning. Deze investering kost u in totaal niet meer dan 2 uur!

Meer informatie over het kort adviesgesprek en het positief opvoeden advies kunt u krijgen bij:
Kati Lipusz, 06 23 67 26 91, klipusz@versawelzijn.nl
Jet van der Wal, 06 13 96 59 81 jwal@versawelzijn.nl

.

Kunnen wij je helpen?