Vakantieactiviteiten

Ook in de schoolvakanties coördineert Versa Welzijn, samen met haar vele vrijwilligers en stagiaires, leuke en leerzame activiteiten voor kinderen. Zo kunnen kinderen in Hilversum huttenbouwen en vindt in Bussum het kinderfestival plaats.

Blaricum – kindervakantieweek

Iedere eerste week van de zomervakantie organiseert Versa Welzijn de kindervakantieweek in wijkcentrum de Malbak voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Bussum – zomervakantie: Kinderfestival

Iedere zomervakantie organiseert een grote groep vrijwilligers twee weken het populaire kinderfestival.

Hilversum – alle vakanties

Iedere vakantie organiseert het kinderwerk activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in diverse wijkcentra.

Hilversum – zomervakantie: Huttenbouwen

In de zomervakantie organiseert het kinderwerk in Noordoost het beroemde huttenbouwen! Kinderen kunnen een week  dagen lang genieten van een vakantieprogramma, waarbij veel hutten worden gebouwd. Daarnaast gaan we ook naar het bos, hebben we een waterdag, doen we aan sport en spel en aan creatieve activiteiten. 

Zie Huttenbouwen Hilversum zomer 2020

Laren – voorjaars, mei, zomervakantie

In samenwerking met stichting kinderopvang Humanitas organiseert Versa Welzijn in de voorjaars-, kerst- en zomervakantie activiteiten voor kinderen.

Naarden – alle vakanties

Iedere vakantie organiseert het kinderwerk activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 in wijkcentrum SCAN. Kijk op de Facebookpagina van het Kinderwerk SCAN voor de activiteiten in de komende vakantie.