Activiteiten in Bussum

Het kinderwerk van Versa Welzijn in Bussum organiseert diverse leuke en leerzame activiteiten.  Ook andere organisaties bieden interessante activiteiten aan vanuit de diverse wijkcentra van Versa Welzijn. Er zit altijd wel iets bij wat bij je past!

Kidzflits

De Kidzflits is een gouden gidsje, boordevol met informatie over activiteiten voor kinderen in Gooise Meren.

Zelf een activiteit zoeken in de database

In onze database Cursussen en Activiteiten vindt u alle kinderactiviteiten van Versa Welzijn en activiteiten die derden organiseren in onze wijkcentra.

Speel-mee-ochtend (peuters)

Iedere maandagochtend kunnen ouders en hun kinderen van 18 maanden tot 4 jaar komen spelen in Wijkcentrum Uit-Wijk. Uw kind leert spelen met andere kinderen en u heeft de kans om ouders te ontmoeten met kinderen van dezelfde leeftijd. Lees meer over Speel mee.

Kidsclub Uit-Wijk (4-12 jaar)

Iedere woensdag en vrijdag organiseert het kinderwerk samen met stagiaires en vrijwilligers veel leuke activiteiten voor kinderen in Wijkcentrum Uit-Wijk. Alle kinderen tussen de 4 en 12 zijn welkom. Kinderen beslissen mee over de activiteiten van de Kidsclub.

Kidsleesclub

Extra ondersteuning bij het lezen voor kinderen uit groep 3 t/m 7 van de basisscholen Sint Vitusschool en De Zonnewijzer, zie Leesproject-Bussum.

Verlengde schooldag Bussum

Versa Welzijn biedt kinderen van 6 tot 12 jaar van de Zonnewijzer en de Sint Vitusschool na schooltijd diverse cursussen, via de Verlengde Schooldag.

Vakantieactiviteit: het kinderfestival

Iedere zomer organiseert een grote groep vrijwilligers twee weken het populaire kinderfestival.

Ondersteuningsactiviteiten

Versa Welzijn organiseert ook activiteiten voor kinderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals het leesproject, huiswerkbegeleiding of de training sociale vaardigheden.

Meer informatie

Nicole Wendt
035 303 46 98
nwendt@versawelzijn.nl of kinderwerkbussum@versawelzijn.nl

Volg het kinderwerk in Uit-Wijk op Facebook.