Zelf een activiteit organiseren

Vind je dat er bij jou in de buurt te weinig te doen is voor jongeren? Heb jij een leuk idee voor een activiteit in het jongerencentrum of ergens anders in de wijk? Het jongerenwerk van Versa Welzijn is benieuwd naar jouw ideeën en wil je graag helpen om deze te realiseren.

Wat voor activiteiten?

Er is veel mogelijk. We denken graag met je mee om te zien of ook jouw idee werkelijkheid kan worden. Voorbeelden van activiteiten die andere jongeren hebben georganiseerd: een zaalvoetbaltoernooi in een sporthal; cursus uiterlijke verzorging; een wekelijkse meidenclub in het jongerencentrum, filmavonden of een dansfeest. Waar mogelijk kan de activiteit in het jongerencentrum plaatsvinden. Als dit niet kan, bijvoorbeeld omdat een sportruimte nodig is, gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte locatie.

Ook jongeren die een eigen cursus of training, zoals kickboksles, willen aanbieden in het jongerencentrum zijn van harte welkom. Neem hiervoor ook contact op met de sociaal werker/jongerenwerker.

Waar kunnen we bij helpen?

Wanneer je bij ons komt met jouw idee, gaan we er samen voor zorgen dat de activiteit er daadwerkelijk komt. De sociaal werker/jongerenwerk ondersteunt je hierbij en geeft advies. Het is niet zo dat hij of zij de activiteit voor jou gaat organiseren: je gaat het zelf doen! De sociaal werker/jongerenwerk kan je daarbij natuurlijk wel helpen, onder andere bij het werven van fondsen; het zoeken naar een geschikte locatie; publiciteit maken en nog veel meer. Ook kan hij/zij je in contact brengen met andere jongeren, met wie je samen kunt werken aan jouw idee.

Contact

Kijk hier voor de contactgegevens van de sociaal werker/jongerenwerk bij jou in de buurt.

Kunnen wij je helpen?