Wonen / Welzijn / Mantelzorgondersteuning

Wilt u zelfredzaam blijven en de regie over uw leven behouden, ondanks beperkingen door ouder worden, afnemende gezondheid, een chronische ziekte, handicap of psychische problemen? Bij Versa Welzijn kunt u terecht voor advies, begeleiding en ondersteuning om op eigen kracht en met steun van mensen uit uw omgeving (mantelzorg en burenhulp), zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Is er iemand als mantelzorger bij u betrokken, dan houden we in het oog dat deze niet overbelast raakt.

Begeleiding en ondersteuning

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorzieningen die er zijn? Heeft u moeite met het maken van keuzes, het aanvragen van voorzieningen of het inschakelen van uw netwerk? De sociaal werkers/wonen-welzijn-mantelzorg van Versa Welzijn kunnen u hierbij ondersteunen.

Waar kan het over gaan?

Wonen

Verhuizen of uw woning aanpassen? Wat is voor u de beste keuze? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe werkt het?

Welzijn

  • Tijdsbesteding, vervoersmogelijkheden.
  • Eenzaamheid.
  • Problemen met administratie / het invullen van formulieren.
  • Hand- en spandiensten door vrijwilligers.
  • Personenalarmering, maaltijdservice en andere mogelijke diensten aan huis.

Mantelzorg

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over wat Versa Welzijn voor u kan betekenen of een gesprek aanvragen met een sociaal werker/wonen-welzijn-mantelzorg? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze receptie of rechtstreeks bij de sociaal werker/wonen-welzijn-mantelzorg in uw gemeente/woonplaats. Wanneer u voor de ondersteuning eerst een indicatie bij uw gemeente moet aanvragen dan informeert de sociaal werker/wonen-welzijn-mantelzorg u hierover.

(035) 623 11 00 (receptie)
info@versawelzijn.nl
Twitter: @VersaMantelzorg

Hilversum (alleen mantelzorgondersteuning):

Huizen

Blaricum-Eemnes-Laren

Gooise Meren

Wijdemeren

Weesp

Kunnen wij je helpen?