Welzijn op recept/Zelf aan zet

Huisartsen in Hilversum en Huizen kunnen hun patiënten verwijzen naar sociaal werkers van Versa Welzijn. Bijvoorbeeld wanneer iemand zich eenzaam voelt, een steuntje in de rug nodig heeft en/of meer betekenis aan zijn/haar leven wil geven. Het doel is om de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen te vergroten en een actieve levensstijl te stimuleren Samen met de sociaal werker kijkt de cliënt naar een beweeg- of sociale activiteit die bij hem of haar past. Ook kunnen we mensen ondersteunen om zelf nieuwe initiatieven te laten ontstaan.

In Huizen heet dit Zelf aan Zet. Binnen Zelf aan Zet werkt Versa Welzijn samen met de gemeente Huizen en de gezondheidscentra. Gezamenlijk willen we een kwetsbare groep inwoners stimuleren tot een actieve levensstijl. Zo willen we de gezondheid van mensen verbeteren, waardoor ze zich prettiger gaan voelen. We richten ons vooral op chronisch zieken, mensen die eenzaam zijn en inwoners met sociale problematiek. In Hilversum werkt Versa Welzijn hiervoor samen met gezondheidscentra onder de naam Welzijn op Recept

Belangstelling

Wanneer u belangstelling heeft voor Zelf aan Zet of Welzijn op Recept, kunt u dit bespreken met uw huisarts of zorgverlener in Hilversum en Huizen. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met onderstaande sociaal werkers/opbouwwerkers.

Bent u zorgverlener en wilt u graag met Versa Welzijn samen werken binnen Welzijn op Recept of Zelf aan Zet? Neemt u dan contact met ons op.

Informatie

Huizen: 

035 623 11 00

Hilversum:

 

Kunnen wij je helpen?