Sociaal-juridische dienstverlening

Wegwijzer in wetten en regelingen

Heb jij een vraag waar ingewikkelde wetten en regels bij komen kijken? Een sociaal juridisch dienstverlener van Versa Welzijn wijst jou de weg!

Een conflict op het werk. Een huurverhoging die niet meer betaald kan worden. Een betalingsachterstand die oploopt. Een lastige brief van de Belastingdienst. Wat doe je als dit gebeurt?

Het is niet altijd duidelijk waar je recht op hebt. Daarom is het verstandig om informatie en advies in te winnen bij een deskundige. Met de juiste informatie kun je veel zelf oplossen. En als het nodig is helpt de sociaal juridisch dienstverlener bij het opstellen van een brief, klacht of bezwaarschrift en belt samen met jou naar instanties.

Voor wie?

Voor inwoners van de BEL-gemeenten, Hilversum, Huizen, Gooise Meren, Weesp en Wijdemeren.

Kosten

De hulp is altijd gratis.

Spreekuren

Er zijn ook speciale spreekuren. Een team van vrijwilligers (en sociaal werkers) staat klaar om je op weg te helpen bij al je vragen over administratie, formulieren, inkomen, toeslagen, voorzieningen en meer.

Gooise Meren/Weesp/WijdemerenAdministratie voor Elkaar

HilversumWeg en Wijzer

HuizenWegwijs Holleblok

P.S. In de BEL-gemeenten is geen speciaal spreekuur, daar kun je alleen op afspraak terecht.

Afspraak & meer informatie

Wil je meer informatie of een afspraak maken met een sociaal juridisch dienstverlener, bel of mail dan met: Versa Welzijn, 035 623 11 00, (op werkdagen van 08.30 uur – 17.00 uur), info@versawelzijn.nl

.

Kunnen wij je helpen?