Lezing ‘Lucht en Licht in de mantelzorg’

06 juni 11.00 - 13.00 uur

Donderdag 6 juni 2019 van 11:00u tot 13:00u geeft Ineke Ludikhuize een interactieve lezing voor mantelzorgers met aansluitend een lunch in Wijkcentrum Lopes Dias.

Lucht en licht?
Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij mantelzorg. Naast de dagelijkse zorg thuis, het regelwerk, de ziekenhuisbezoeken en uiteraard alle zorgen die het met zich mee brengt is het nog een hele opgave om het luchtig en licht te houden. Dit thema loopt als een rode draad door het verhaal van Ineke. Omdat je, al is het zwaar, toch altijd ook ergens licht wilt. Zo lukt het beter om het vol te houden.

Ineke is mantelzorgster geweest van haar man Willem Aantjes en schrijfster van het boek ‘Een warme jas voor mantelzorgers’. Een licht en optimistisch boek waarin Ineke schrijft over thema’s waar alle mantelzorgers mee te maken krijgen, voor wie ze ook zorgen en in welke situatie ze ook leven. Mantelzorgen is weliswaar bij tijd en wijle een hele klus, maar het is ook mooi en dankbaar werk waar je veel voor terug krijgt. De titel van het boek verwijst naar de warme jas die je wilt zijn voor een ander, maar die je zelf net zo goed nodig hebt.

Adres Wijkcentrum Lopes Dias: Lopes Diaslaan 213, 1222 VE Hilversum                                      

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Informatie en aanmelden via iklarenbeek@versawelzijn.nl