INmarkt Laren 2019

15 september 13 - 17 u

Op zondag 15 september van 13.00-17.00 uur vindt INmarkt 2019 plaats in Laren, een weekend vol cultuur en belevenissen. Het culturele seizoen wordt dan geopend: dit weekend is de start van het culturele, recreatieve en sportieve seizoen. Elk jaar staan op de INmarkt de Larense dorpscultuur, het verenigingsleven en het vrijwilligerswerk centraal. Versa Welzijn organiseert dit jaar INmarkt 2019 i.s.m. Sportief BEL, voor Hart van Laren en voor de Basiliek. Voor iedereen toegankelijk op een van de mooiste plekjes van Laren. De gerestaureerde en antieke muziektent van Laren zal gebruikt worden voor de optredens van de deelnemende partijen.

Cocktails met en zonder alcohol, vernoemd naar bekende schrijvers zijn verkrijgbaar aan de bar van Hart van Laren, i.s.m. de bibliotheek. Zoekt u rust, dan is dat te vinden in de prachtige kloostertuin van het monumentale pand van beide partijen. In het schitterende gebouw van Hart van Laren zullen diverse lessen gegeven worden waar u aan kunt deelnemen.

INmarkt 2019 belooft een kleurrijk geheel te worden waar u kennis kunt maken met diverse verenigingen op het gebied van cultuur, kunst, sport en hobby. U kunt proeven wat er komend seizoen in Laren te doen is. Tussen 13.00 – 17.00 uur kunt u genieten van optredens, wandelen langs de verschillende marktkramen, naar demonstraties kijken van de deelnemers van INmarkt of zelf deelnemen aan een van de vele activiteiten. Voor de kinderen is er ook veel te zien en te doen deze zondag. Er komt een speciaal programma van de brandweer, de scouting bouwt zijn eigen terrein op maar ook kunnen de kinderen geschminkt worden of zich op een springkussen uitleven.

Laat u verrassen door de verschillende acts en ervaren wat de lokale culturele, recreatieve en sportieve activiteiten zijn in Laren.

Meer informatie: mpost@versawelzijn.nl of 06-13 96 60 50