Maatschappelijke Beursvloer Hilversum 2019

21 november 15.15u

Hilversum Verbonden organiseert dit najaar (donderdag 21 november, vanaf 15.15 uur) voor de 4e keer een Maatschappelijke Beursvloer in Hilversum. Een unieke gelegenheid om Hilversumse ondernemingen, burgerinitiatieven, maatschappelijke organisaties, verenigingen, scholen en overheid met elkaar in contact te brengen en te verbinden. De Gemeente Hilversum maakt het evenement financieel mogelijk en inmiddels zijn er ruim 50 aanmeldingen. Partners zijn: notaris van Hengstum & Stolp, Rabobank Gooi- en Vechtstreek, Versa Welzijn, de Hilversum100, ondernemersvereniging BV Hilversum, locatiepartner MCO, ruilkring LETS en energiecoöperatie HilverZon.

Kijk voor meer informatie op http://www.hilversumverbonden.nl/beursvloer/

Lezing over de burgerlijke stand in Nederland

02 december 14u

Elke eerste maandag van de maand organiseert Versa Welzijn in het Larense Brinkhuis een lezing voor 55 plussers. Maandag 2 december nodigt Wim Zondag u uit om een kijkje te nemen in de keuken van de burgerlijke stand in Nederland. Aan de hand van voorbeelden zal een overzicht worden gegeven van geboorte- huwelijks- en overlijdensakten vanaf 1800 tot heden. Ook hoe wij aan onze namen zijn gekomen komt in het kort aan de orde.

Verder lezen →

Rouwcafé Gooi en Eemland – Workshop Herinneringen

08 december 13.30-16.00 uur

In het laatste rouwcafé van dit jaar staan herinneringen centraal; iets wat geweest is opnieuw een plek geven. Je maakt een huissieraad waarin je de herinneringen aan een dierbare, middels diverse natuurlijke materialen (denk hierbij aan hout/schelpen en kralen) met elkaar verbindt. Wanneer je thuis materialen/spulletjes hebt die je in dit sieraad wil verwerken, neem ze dan zeker mee!
De workshop wordt verzorgd door Margot van Woensel, zij is Ritueel-Rouw Begeleider vanuit www.verbindings-kracht.nl Verder lezen →

Kerstbingo Malbak – Blaricum

14 december 19.30u

Bingo in De Malbak: zaterdag 14 december is het weer zover, laat maar rollen die ballen! Inderdaad dan is er weer KERST-Bingo. Zaal is open vanaf 19.00 uur, waarna we zullen starten met deze gezellige bingo om 19.30 uur. Mooie prijsjes voor jong en oud, er worden 4 ronden gespeeld en 1 extra eindronde. Voor maar 7 euro per persoon kunt u de hele avond meespelen, voor de extra eindronde kunt meerdere kaartjes kopen van 1 euro per stuk. Komt u ook naar deze sfeervolle bingo? Tot 14 december- in De Malbak, Wetering 122 te Blaricum

Gluren bij de Buren – Hilversum

09 februari 12.00 - 17.00 u

Er staat een gloednieuwe editie van Gluren bij de Buren Hilversum voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor ieder wat wils en ook nog eens gratis toegankelijk.
Verder lezen →